maanantai 27. heinäkuuta 2009

Johan oli ostokset :D


Forssan markkinat olivat upea elämys ja saaliskin oikein ihana, niitä olen täällä ihmetellyt, silitellyt ja hämmästellen huokaillut..että jotkut osaakin!!

Doloreksesta tein ennakko ostoksiakin, mutta sekös olisi riittänyt... no eihän niitä posliineja voinut mitenkään vastustaa tai muitakaan juttuja :D chenille nauhaakin piti ihan pakolla ostaa, kun oli ihan uutuus tuote :)

Kalusteet, kellon, bunka, ym-nauhat tilailin jo etukäteen. Niin jos tuon bunkailun saloihin uskaltautuisin, tässä joskus, minäkin.

Ja tämä se vasta upea onkin!!
Ja tämä...
Ja nämä! ;D Olen näköjään ihan höperö näihin Reuttersin tavaroihin :)
Marialta upea taulu ja syötävän suloiset jäätelöt. Kankaat Minriltä Nukkekoti yhdistyksen pöydästä. Loput aarteet Nukkekoti ja lelun osastolta.
Reuttersia en voinut vastustaa täälläkään :)
Posliini astiat
Upeaakin upeammat astiat Wooperilta, raidallista olen himoinnut pitkään, tuo kukka kuvioinen oli ihan must!! Hymytytön pää ja ihan käsittämättömän pienet pyykkipojat Mirka Saloselta.

Upeat saappaat ovat tietenkin Loten taituroimat. Juuri näitä saappaita katselin ja huokailin hänen blogissaan, todella taidokkaat ja kauniit!

Hellyttävä linnunpesä on Mirjalta, sitä jo sovittelin Marengin katolle ja on ihan täydellinen!! Kunhan tuo Hannan taituroima katti ei nyt vaan tekisi mitään luvatonta :) Siinä on kyllä niin sähäkän oloinen katti ja mahtava tuo asento.

Upean väriset patalaput ovat Riitalta ja Susannalta ihana leipälaatikko, jota jo ihailin hänen blogissaan. Olen ihan onnessani :) ja vähänkö joku on niinku ostellut kaikkee sävy sävyyn :D :D heh!

Tyttärelleni ostin pienet tuliaiset, tuo posliini nukke on niin hellyttävä, samanlainen pulloposki, kuin neitini vauvana :D Peili ja kangas olivat paketissa mukana. Hänelle ostin myös astioiden kuivaustelineen ja Marialta sain Neidin joulukuuseen ihanat koristeköynnöksen :)

Minulla oli myös mahdollisuus myydä hiukan omia tuotteitani, tyynyjä ja rautalanka juttuja. Kii oli ihan uskomaton myyntitykki, etteipä kotiin viemisinä ollut kuin pari pientä rautalanka juttua. Kiva kokemus tämäkin! :)

Tyynyt näytinkin jo aiemmin, mutta tässä kaikki rautalankailut yhdessä, pari tein vielä messuillakin.


Tässäpä kaikenlaista vänkyrää. Vanhoja ja ihan uusia kokeiluja.

Yksi uusista, eli lähinnä tuo pistelyväline, jolla leipiin ennenvanhaan tehtiin reijät, varsinkin rieskaan, niin leivät kohosivat hyvin :)

13 kommenttia:

- Virpi kirjoitti...

Ojdo kun onkin ihanat ostokset! Reutterit miellyttävät minunkin silmää, tuo omppelusetti on ihan uusi tuttavuuskin. Onkohan se joku langanpuolaaja vai mikä tuo vekotin siinä... Rautalankatyösi ja pikkutyynyt on aivan ihania, ei mikään ihme että ne ovat menneet kuin kuumille kiville!

Heli kirjoitti...

Huoh, ihania!!!
Kiva päästä markkinatunnelmiin mukaan täältä ruudun takaa:)

Miia kirjoitti...

Hienoja ovat nuo rautalankatyöt ja ostoksesi. Olisinpa päässyt paikan päälle, mutta ei mahda mitään, ehkä ensi vuonna. :)

Lotte kirjoitti...

No vau, sulla ei ihan pienet ostokset ollutkaan ;D Ihania juttuja!

Noi rautalankajutut on kyllä kerrassaan suloisia!

Eija kirjoitti...

Onpa ostoksia sinulla(kin) - ei kai sieltä kukaan voinut ilman ostoja poistua,niin oli hienoja juttuja iso sali täysi - oli myös mukava tavata päin yhteen lopultakin. Munakori meni Vanhain Tavarain liikkeiden aarteeksi ;D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Olipas ilo tavata! :D Upeita ostoksia olet kyllä tehnyt :) Laitan myös omani näytille kunhan tässä ehdin ne kuvaamaan..

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!! :)Eka kerta olivat minullekin nämä Forssan markkinat, mutta suosittelen!! Todellinen elämys ja mikä parasta myynnissä pääasiassa nukkekoteihin kaikkea!

Ihmeesti sitä vain kaikkea taas löytyi ;D joitakin olin päättänyt ostaa jo etukäteen, jos vain onnistuu, kuten esim. Loten taituroimat kengät yms... :)

Loput olivat niitä muita "välttämättömyyksiä", perustelin itselleni, että jos jälestäpäin tämänkin tilaan lisäksi tulee ne postimaksut :D

Eikö ollutkin hyvät perustelut! ;D

Nämähän eivät kaikki mene Marenkiin vaan osa joulupukille (jos senkin boksin saisin joskus tehtyä valmiiksi..huoks!) Niin ja Villa Vanillaan menee osa.
Kun moneen paikkaan ostaa vähän jotain, niin kylläpä näyttää ostoksiakin kertyvän :D :D Noh minähän en sinne Helsinkiin tai Lahteen päässytkään, joten kiva näin ja matkaseura oli mitä mahtavin sehän oli kaikista parasta!!

anneve kirjoitti...

No niin on ihanaa tavaraa pullollansa ollut sinullakin kassi. Noi Reutteritkin... oh ja voih.
Mitäänhän ei todella voi olla liikaa.. aina tulee hetki, kun tarvitsee! Kiva oli myös nähdä!
Pitääköhän ruveta jo seuraavia selityksiä miettimää.. sitä kun ovesta astuu, niin huumaantuu siinä samassa :-)

Arttu kirjoitti...

voi että, aivan ihania ostoksia, ja mikä määrä. Ja nuo tyynyt ja rautalankailusi ovat ihania... Katselen välillä niitä tekemiäni rautalankailuja, jotak tehtiin kerhossa, ovat ne sellaiset vänkyrät, ihan eri maata kuin sinun... :)

Jaana kirjoitti...

Heippa! Sinulle olisi haaste blogissani. KÄy katsomassa.
- jaana -

Hiiri kirjoitti...

Oih, ihania juttuja ja paljon! ;3 Varsinkin nuo Reuttersin kamat on tosi hienot, sopivat varmasti tosi hyvin Villa Marenkiin ja Vanillaan. :D

Mirja kirjoitti...

Iiihania ostoksia ja nuo rautalankakailut on kanssa hurmaavia!!

Mulla on sulle pikkuinen tehtävä blogissani, jos sattuu olemaan tekemisen puutetta;D

leilukka kirjoitti...

Ihania juttuja olet löytänyt. Minustakin nuo rautalanka juttusi ovat sulosia.