sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Marengin kylppäri ja muutakin

Villa Marengin remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että neiti Marenki on päässyt ensimmäiseen ylelliseen vaahtokylpyyn. Hyllyn päälle on ilmaantunut jo kaikenlaista pientä ja tarpeellista, tököttiä ja tuoksutusta. Ja mikä se sellainen kylpyhuone on, jossa ei ole kristallikruunua, no ei Mirellan mielestä mikään ;D Kaunis kristallikruunu on Sinikan taituroima. Ikkunaan tein rullaverhon ja suihkuverho on pitsiä. Tanko rautalankaa ja pari helmeä.

Kylpyhuoneen lattia on munakennoa (joka aiemmissa postauksissa jo vilahteli, nyt sain pinnankin viimeisteltyä) Kennosta leikatut laatat liimasin kuumaliimalla lattiaan. Sitten hiukan maalasin, paklasin saumat, maalasin, töhräsin ja lopuksi lakalla töpöttelin lattiaa ja hyvin toimii :D
Pippurisen puolella esittelin kirpparilta ostamaani pientä valokuva kehystä ja uskokaa tai älkää sille ei tarvinnut tehdä mitään muuta, kuin laittaa peiliä lasin tilalle ja avot tulipa kiva peili :)
Kerrankin näin :D

Altaaseen tein viemäriaukot, nepparin siitä tappi puolesta, leikkasin sivuleikkureilla vain tapin pois, niin jäi kivat reijät, jotka eivät tietenkään kuvissa näy ;D
Kaapiston kylpeen tein rautalangasta pienen pyyhetelineen, pyyhe kangas Tildaa. Lattialla on froteesta leikkaamani matto, jonka reunat käsittelin rispaantumisenesto aineella ja taustapuolelle liimasin myös palan kangasta.
Kylpyammeeseen tein samalla tavalla viemäri aukon kuin altaaseenkin.
Wc-pöntön kylkeen tein vivun, jotta huuhtelu pelaisi :)
Tästä kuvasta tykkään jostain syystä paljon, lattia kiiltää kivasti. Keittiön lattian tein ihan samoin kuin kylppäriinkin, mutta isommalla laatalla ja hiukan eri sävyllä.
Keittiön "tapettina" on Tilda kangasta, jonka olen ensin liimannut ihan vain puikkoliimalla paperille ja paperin liimannut puikkoliimalla kiinni seinään. Känkkäränkän talossa käytin myös kangasta tapettina, mutta kangas aina venyi, nyt tuli idea ensin liimata kangas paperille, niin johan homma pelitti ihan eritavalla :)

Keittiön allaskaappiinkin sain vihdoista viimein tehtyä vetimet, ne ovat pienestä metallisesta korun osasta ja rautalangasta väännetystä renkulasta kasatut. Altaan viereen tein pumppupullon, josta neiti Marenki, saa sitten astianpesuaineensa tiskialtaaseen annostella. Tekaisimpa parit patalaputkin.

Tänään oli ne Forssan lelumarkkinatkin ja vieläkin on pyörällä pää, ihan mahtava päivä!! Hurjat kiitokset Minrille, Eliisalle ja Kiille, olette mahtavia ja ihania ihmisiä :) Taas moni blogi sai kasvot ja tuttujen kanssa sai höpötellä oikein antaumukselliseti! :)
Minrin ja Eliisan kanssa höpöttelimme vielä meilläkin, oli todella kivaa!! :)
Ja niitä ostoksia, huh huijaa ;D ;D että mitä kaikkea taas tulikaan löydettyä, no tietenkin kaikkea tarpeellista ja ihanaa, mitäpä muutakaan!!!...Niitä näytän kunhan saan kaikki aarteet kuvattua :D

6 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Aivan ihastuttava ja ylellinen kylppäri! Kelpaa neitokaisen rentoutua työpäivän jälkeen ;)

Mirja kirjoitti...

Onpa viehko kylpyhuone:))

anneve kirjoitti...

Tuo lattia on niiiin ihana. Niin elän näköinen. Voin kuvietella sitä "tuhraamista" sen kanssa.
nimim. "toipuukohan markkinahumusta :-)"

Julianna kirjoitti...

Naisellisen kauniin upea kylppäri!! :) Lattiat ovat kyllä todella onnistuneet niin kylppärissä kuin keittiössäkin!

Virpi kirjoitti...

Ihanaa jälkeä! Oikein marenkinen ja makea, kyllä tuolla kelpaa kylpeä! Suloista!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteistanne!! :)

Olisipa 1:1 remonttikin näin kivaa, helppoa ja edullista! Muutamat munakennot lattialle ja avot jopas tuli lattia! :D