keskiviikko 19. elokuuta 2009

Onnea on :)

Hei Mies!
Olethan tumma ja tulinen, muttet pieni ja hikinen. Et ryystä, röyhtäile tai piereksi. Sinulla pysyy vasara kädessä ja järki päässä. Olet reipas ja romanttinen, muttet turhan pölisijä, sillä minä tykkään olla äänessä ja yleensä kokoajan.
Ymmärräthän, että parempi tossun alla, kuin taivasalla. Tiedät myös kuka määrää kaapin paikan ja olet tarpeen mukaan valmis tätä kaappia siirtelemään, jos minulle iskee sisustus into.
Sinä myös tiedät kuinka tiskiharjaa pidellään, eivätkä hellan nappulatkaan ole sinulle tuntematon käsite. Rakastan kynttilä illallisia ja kiva olisi jos osaisit keittää parit ravutkin.
Kuva olisi kiva :)
Nimimerkki: Turhanko vaativa
Mitä luulet Muskotti, vastaakohan tähän seuranhaku ilmoitukseeni kukaan?...

Kuitenkin siihen vastaa joku tursake, joka koheltaa ja kompuroi. Särkee huolimattomuuttaan kaikki tavarat ja iskee varpaansa tuolinjalkoihin. Ehkäpä on parempi tyytyä vain pakastealtaan katkarapuihin, ei rapujen takia kannata kyllä ketään miehen kuvatusta ottaa elinikäiseksi riesaksi.
Niin ja silmänruoka on puoliruokaa. Kyllä me saimmekin Eijulin blogi arvonnasta upeaakin upeammat rapukekkereihin soveltuvat rekvisiitat, mitä se haittaa, vaikka tarjolla olisi pakastealtaan katkarapuja.
Kiitos Eijuli lämpimästi, nämä ovat ihan hulvattoman hauskat!! Kiitos myös kirjeestä, aivan ihana :) Hurjasti vaan terveisiä Galleria Bastetiin!

4 kommenttia:

Eija Luoto kirjoitti...

Voi hyvä tavaton, mikä seuranhakuilmoitus... kyllä tuolla kaikkoaa kaikkein pahimmat yrittäjät,meinaan on rima aika korkealla!
Ja miten hienosti on hattu onnistunut - ja istuu päähän kuin olisi vasitem juuri noille päille suunniteltu ;D

Eija Luoto kirjoitti...

Niin, edellisestä jäi pois, että Piipa joutui itse kokoamaan hatun...eli en kehuilla itseäni kiitellyt ;)

anja kirjoitti...

Heh hee!! toivottavasti joku ihana mies vastaa kutsuun :D Mut kaikkihan ne sanoo aina olevansa tuollaisia, joten se siitä rehellisestä suomalaisesta miehestä ;)

anneve kirjoitti...

Huh,huh, hulvaton seuranhaku ilmoitus. Mutta niin hakijansa näköinen. Eiköhän tuohon ole tyrkyllä montakin hakijaa.. varsinkin, jos ilmoitus menee kuvan kanssa.