keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Hylly ja huuva

Vihdoinkin, riemuitsi Mirella, ottaen muutaman tanssiaskaleen keskellä keittiötä. Marengin keittiö oli vihdoista viimein saanut tuiki tarpeellisen hyllyn ja huuvan. Koko päivän työmieheltä ja hänen kahdelta pieneltä apulaiseltaan (jotka olivat enemmänkin haitaksi kuin hyödyksi) homma vei.
Mutta kyllä nyt kelpasi kokkailla, kun ruuan käryt menivät kätevästi huuvasta pihalle ja hyllylle sai lopultakin aseteltua tarpeellisia tavaroita ja ihania astioita, kuten edesmenneen Wooperin kauniit turkoosit astiat. keittiön kattokin saatiin käsiteltyä, joten heti tuli siistimmän näköinen köökki. (Katossa on tapettia)
Marengin keittiön huuvan tein tosiaankin pahvista, ihan tuollainen simppeli malli, jonka tapainen mieheni vanhemmilla aikoinaan oli.
Minulla on hurjasti mielikuvia lapsuuden kyläpaikoista ja siellä nähdyistä asioista ja tavaroista, jonkun huuvassa oli sitten tuon tapainen sulku venttiili, josta toiselta reunalta vetämällä venttiili sulkeutuu ja toiselta reunalta vetämällä avautuu, muistelen sellaista joskus kokeilleenikin ;D taatusti ilman lupaa... aikamoinen vintiö kun olen ollut... nythän olenkin niin rauhallinen ;D Seinälle pääsivät myös vihdoista viimein Tampereen Taikasormet messuilta ostamani kupit telineessään.
Asiakkaat tervetulleiksi toivottaa oven pielessä oleva kasvi, sen olen saanut Sinikalta.. muistuttaa mielestäni ihania puksipuita.

11 kommenttia:

Lotte kirjoitti...

Tämä keittiö saa kyllä huokailemaan ihastuksesta! Huuvasta tuli kaunis!

Julianna kirjoitti...

Erittäin soma keittiö!! Tykkään kyllä paljon. Ja sisustuspuodin nykytila on upea! Ihanaksi olet sen hyllyn käsitellyt.

Nanna kirjoitti...

Pitkästä aikaa visiitillä täällä ja kyllä kannatti! Aivan ihania juttuja olet tehnyt! Pitääpä vielä jatkaa ihailua pikkuisen :)

annev kirjoitti...

Oi, kyllä on kaunista ja kodikasta ja puotiinkin olet laittanut vaikka ja mitä! Sinnekin saisi tovin kulumaan katsellessa!

Eija Luoto kirjoitti...

Aivan ihana keittiö ja puoti myös, todella kauniisti tehtyä ja yksityiskohdat kaikki huolella luotu. Huoh.

Maria Jose kirjoitti...

I love that kitchen !

Flora kirjoitti...

Hello Piipa. Your blog is very nice and I visit often, but unfortunately I do not understand a word! Why not post a translator between your gadgets? I would love to know what stories! You are very good.
A mini hug
Flora

Johanna kirjoitti...

Ihana blogi. Itse vasta nukkekotitouhua aloittelevana, on kiva ihastella kun sinulla on niiiin paljon kaikkea ihanaa täällä :)

Lena kirjoitti...

I´ve got an award for you to pic up on my blog!

Lena!

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne ja kiitos Lena häkellyttävästä tunnustuksesta, se lämmitti todellakin mieltäni!!
Minä en oikein enää osaa jakaa näitä tunnustuksia eteenpäin, kun ihania blogeja on niin hurjan paljon!!!!

WeeLittleWest / Kathy Olaf-Obrenski kirjoitti...

Your miniatures are so great I have become one of your followers. I also make miniatures. Please visit my blog. http://weelittlewest.blogspot.com/