keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ihan pikkuisen vielä rautalankaa...

Rautalangan vääntely taitaa olla yksi intohimoni tai sitten minulla on vain paha riippuvuus, mutta on tämä vaan niin kivaa näpertämistä ja rentouttavaa!
Tällaista vääntelyä tällä kertaa, eli kerrosvateja kaksin kappalein, mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi ;D joo höperön hommaa on ! :D

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Rautalanganvääntö riippuvuus on aika ihana riippuvuus:)
Oletko kokeillut tehdä jo sängynpäätyä?

Julianna kirjoitti...

Ihanat nämäkin vääntelyt! Kokeile seuraavaksi väännellä sellaiset ihanat ompelukoneen jalat,siis poljettavan,vanhan. :) sitten siitä pöytä tänne Marenkiin. Itseni on pitänyt kokeilla,mutta vielä en ole uskaltanut,enkä ehtinytkään. :) Ne ei ihan pelkästään kieputtamalla tietysti tule,mutta haastetta. ;)

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja ideoista!! :)
Sänkyjä olen tehnyt parikin kappaletta, ovat tällä hetkellä tyttären leikeissä, rehellisesti sanottuna ovat tosi hirveitätekeleitä! Kuvia niistä on tuolla pippurisen puolella, niissä ekoissa roombokseissa. Todellakin nyt olis varmaan aika jo tehdä uusia :D

Ompelukoneen jalat kuulostavat mielenkiintoiselta ja todella haasteelliselta vääntelyltä. Kivat olisivat kyllä johonkin läpinäkyvään fleksiinkin yhdistettyinä! :)