maanantai 13. elokuuta 2012

Pikku ostoksia


Nykyään tuntuu, että kirpputoreilta tulee lähinnä vain ostettua vaatteita...mikä on tietysti hienoa :)
Mutta kyllä se nukkekoti harrastajaa vain ilahduttaa, jos löytää edes jotain pientä..jonka voisi nukkekotiin sijoittaa, joko sellaisenaan tai tuunattuna.

Tuohon pikkiriikkiseen rasiaan ihan hurmaannuin...ihana maalaus, tykkään ihan hurjasti. Mikähän tuonkin oikea tarkoitus on?? Pillerirasiaksi todella pieni ja kansikaan ei pysy päällä tiiviisti, mutta nukkekotiin aivan hurmaava vuoka.Pieni pullo ja rintaneula päätyvät myöskin nukkikseen. Joku taitava on tuonkin rintaneulan käsin maalannut...siitä tulee jänskä taulu.


Vähän somistusta nukkikseen.Ja taulu poikinensa (ovat jääkaappi magneetteja alunperin)... noita täytyy kyllä hiukan tuunata, aikas räväkät värit mun makuun.


Ideaparkin Villa Rosmariinissa oli tässä taannoin nukkekotitavaroista alennus... tämä setti lähti sitten mukaan...sormet jo syyhyäis päästä tuunailemaan.
Aika oi aika missä oletkaan, nykyään niin kortilla.


4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

Tuossa tokassa kuvassa, kun on tuo korkeampi purkki, niin minulla on aivan samanlainen! Kukat näyttävät kyllä vähän tummemilta, mutta voisiko syy olla kuvan valaistus? Ihania löytöjä teit!

minttumeirami kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Kalusto on kaunis ja taitavissa sormissasi varmasti paranee vain...

Anja kirjoitti...

Mahtavan paljon oletkin löytänyt kaikenlaista kivaa. Linnut tosiaan tauluissa näyttävät aika eksoottisilta, eivät ainakaan undulaatteja voi olla, koska niissä ei saisi olla punaista väriä siinä tapauksessa. Mitä lie sademetsien siivekkäitä ovatkaan.

Whipped Violet kirjoitti...

Tuollainen pieni purkki on voinut sisältää tuoksuvoidetta. Mummillani oli aikoinaan paljon tuollaisia todella pieniä purkkeja, joissa oli erituoksuisia voiteita. :)