maanantai 4. tammikuuta 2010

Kärpässieni jakkara

Toteutumaton unelma on haave. Mutta kukapa estää unelmoimasta, edes hiukan ja pikkiriikkisen. Olen unelmoinut löytäväni tällaisen Kärpässieni jakkaran 1:1 koossa, mutta tahtovat olla kuin kiven alla, tai sitten hinta on ihan käsittämätön!! Huh heijaa!
Mutta kukapa estää unelmoimasta ja toteuttamasta näitä unelmia 1:12 koossa. Unelmat tulivat toteutetuiksi, parilla eri kokoisella Tiimarin puupyörylällä, puisella napilla, pätkällä paksua balsaa ja tilkalla maalia, sekä liimaa (joka tuolla vielä hiukan tursuilee ;D )
Ja niinhän se menee, että älä unelmoi elämääsi, vaan elä unelmaasi!!! Elätpä sitä sitten 1:1 tai 1:12 koossa :) Niinpä onhan tämä ihan mahtava harrastus!! :)

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Huippusuloinen jakkara!
TOsiaan, haaveiden toteuttaminen on usein helpompaa pienessä mittakaavassa;)

hannajaleijona kirjoitti...

Ihana! Tuo on niin totta ja mistä sitä tietää, vaikka se isompikin löytäisi nyt helpommin tiensä teidän luoksenne...

Priitukka kirjoitti...

Kylläpäs on söpö jakkara, tykkään täysillä!

Julianna kirjoitti...

onpa soma jakkara! Nyt kun prototyyppi on tehty minikoossa,ehkäpä kokeilet jakkaran tekoa isossa koossa. :)Siis lisää haaveiden täyttymistä. ;) Totta kyllä on,että tässä 1:12 koossa unelmat ovat huomattavasti helpompia saavuttaa ja toteuttaa. Harmi sinänsä. Harvalla meistä kuitenkaan on esim. kolmea tai neljää,tai edes kahta omakotitaloa jne. ;D

Lotte kirjoitti...

Aivan suloinen!

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)
Todellakin monet haaveet on helpompi toteuttaa minikoossa, remontti tapahtuu paljon kivuttomammin, hiukan pakkelia ja pahvia ja niillä saa jo ihmeitä aikaan :)

Isälläni on kyllä sorvi...pitäisköhän vihjata? Itse en muista koskaan sorvanneeni;D Puuta laittaa kuivamaan, siitähän se lähtisi ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heippa
Tuolta saa ainakin jonkilaisia kärpässienijakkaroita (:
http://www.eerikinputtiikki.fi/kauppa/product_info.php?cPath=34&products_id=74