maanantai 9. marraskuuta 2009

Aa tuuti lulla...

Piiitkästä aikaa jotain näpertelyjä Villa Marenkiin.
Joku minulta kerran kysyinkin, että aionko koskaan taivutella rautalangasta sänkyä, kun muuta pientä on tullut taivuteltua.

Tämä sänky on kuitenkin eräänlainen hybridi ;D elikkäs runko on Eurominis valmis sänky, nuo päätyjen koukerot ovat sitten meikäläisen käsialaa :) ja huh mikä homma tässäkin.
Taivuttelujen jälkeen, sudin pintaan vielä mustaa maalia ja töpötellen valkoista maalia... sitä taidan vielä hiukan johonkin kohden lisätä, mutta rähjäinen ilme säilyy.
Petivaatteet olisivat sitten seuraavassa vuorossa, mutta tuohon jos laittaa hirmu korkean patjan, peityy kaikki vaivalla tehdyt vääntelyt, no tuumataan.

Niin ja kuvissa vilahtelevat adventti kynttilät ovat ihan oikeasti esillä jo, joulu höperö mikä joulu höperö.

Kalenteri vaihto ystäville tiedoksi, alan lähi päivinä postitella pakettejani, ovat nimittäin valmiita jo!! :D Hui hurjaa, että minua jännittää, toivottavasti sitten tykkäätte. Kyllä on jännittävää!

8 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Sänky on kyllä hurmaavan näköinen.
Ai kun ihanaa että sielläkin ollaan jouluhöperöitä ;)

Anonyymi kirjoitti...

juu kivat tuli. mulla itsellään nukkekoti projekti ollu vähän jäissä kun tuli perustettua oma yritys ja onkin niin ku joulu ruuhkaa-mikä tietenkin vaan ihan positiivista.
ai sinäkö jouluhöperö-no meillä on jo kuusi sisällä-käy vaikka kurkkaa jos et usko :D

Lotte kirjoitti...

Ai herkku, mikä sänky! Eihän tuohon kehtaa petivatteita laittaa ollenkaan, kun kauniit koukerot peittyy! Tai jos osaa valita kuosit oikein, ne saattavat toisaalta jopa korostua päissä... siinäpä sulle haastetta ;D

Ihana muuten, kun uskallat laitta jo joulua :) Mä aina pelkään, että kyllästyn ja annan luvan vasta adventtina kaivaa värkkejä esille... ja sitten ne pitää siivota pois ihan liian aikaisin :(

Piipa kirjoitti...

Lämmin kiitos kommenteistanne!! :)
Mi, teidän kuusi on aivan upea, piti käydä heti ihailemassa!!
Lotte, minä lisäilen joulu kapistuksia pikku hiljaa, ne kaikista jouluisimmat tontut, sun muut säästän lähemmäksi joulua.

Linnea kirjoitti...

Oikein kaunis sänky! Nuo rautalankajutut ovat kyllä ihania niin nukkiskoossa kuin oikeassa koossakin :)

Eliisa kirjoitti...

Upea Piipa! Noh, kyllä mä tiedän, että sä teet sänkyyn niin herkut petivaatteet, että ei haittaa vaikka vähän koukerot on piilossa :)

Sinikka kirjoitti...

Eilen lähti postia siihen suuntaan, toivottavasti ehtii ajoissa perille!

Piipa kirjoitti...

Kiitos lämpimästi kommenteistanne!! No petivaatteet puuttuvat edeleenkin:)
Kivaa Sinikka! :) Toivottavasti minun pakettini on tullut ehjänä perille? Posti setä nimittäin pisti niitä särkyvää lappuja ympäri pakettia, sikin sokin... ihmettelin mielessäni, että mistä tuosta nyt kukaan tietää mikä on se yläreuna ;D
Joulukalenteriani voi sitten seurailla tuolta Pippurisen puolelta, toivottavasti ennätän päivittelemään, sillä aloitin pieni muotoisen kurssin ja ihmeesti tuo kaikki aika menee jonnekin.

Nostan kyllä hattua kaikille teille, jotka jaksatte mineillä työnne lisäksi, huh heijaa, no eiköhän se tästä taas lutviudu, kun joululahja ompelukset on saanut tehtyä. Jospa sitten jäisi enemmän aikaa mineilyllekin :)