maanantai 2. maaliskuuta 2009

Rautalangasta väännettyä

Monetkin asiat ovat niin, että kun ei ole ohjetta niin siihen ajatustyöhön menee hirmuisesti aikaa, saa kertakaikkiaaan vääntää rautalangasta, että miten se nyt taas menikään tai miten ihmeen tavalla sen voisi tehdä.

Tällainen kerrosvati prototyyppi syntyi eilen kokeilun ja pähkimisen lopputuloksena. Sitten piti kokeilla myöskin väännellä noita koreja (lähinnä tuota rivan teko tapaa kokeilin, yritin sitä yksinkertaistaa), joita olen tehnyt aiemminkin, mutta hiukan erilaisiakin seinäkorimalleja sitten kokeilin.
Yhtä koria sitten hiukan sudin maalillakin, tarkoitus oli tuota kerrosvatiakin, mutta pitää tehdä ehkä toinen sellainen maalattu versio.

Osaisikohan sitä näitä vääntelyjä tehdä ihan 1:1 koossakin, kun näitä minijuttuja on tullut harjoiteltua :) no materiaali pitäisi kyllä olla paksumpaa, ehkäpä joskus vielä kokeilenkin...pannunalusella voisi vaikka aloittaa. :)

5 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Herttaisia pikkukoreja! Nämäkö oli väännetty omasta päästä? En voi käsittää... aivan ihania!

Mirja kirjoitti...

Onpa ollut vääntäminen;) Tosi suloisia ovat!

Piipa kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)
Koukuttavaa tekemistä tämäkin, vielä haluttaa kokeilla muitakin ideoita, no se jää nähtäväksi tuleeko niistä sen näköisiä että voisi sitten näyttää :)

Heli kirjoitti...

Olet kyllä aikamoinen taituri, mulla oli tietämistä yhden minimunakorin kanssa eli täytyy vielä harjoitella:)

wooper kirjoitti...

Etkä rupea vääntelemään mitään 1:1 juttuja vaan teet noita ihan läjäpäin ja tulet markkinoille myymään ne pois. Ostajia riittää varmasti. ;D