sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Alku aina hankalaa

Blogin aloitus on aina hankalaa, varsinkin jos ei ole mitään näytettävää :D :D eli kuvauksen mukaista nukkekotia ei vielä ole..heh! No toivottavasti pian!

Villa Marenki nimisessä nukkekodissa asustelee sisustuspuodinpitäjä. Talon yhteydessä on siis pieni kauppa ja asunto. Puodinpitäjä on vielä matkoilla eikä näin ollen ole vielä näyttäytynyt, mutta pieniä kirjeitä on salaperäisesti ilmestynyt, niissä puodinpitäjä keroo rakastavansa shappy chic, vintage ja valkoista sisustustyyliä, Tildaa unohtamatta :)

Toivottavasti lähi tulevaisuudessa sitten kuvia ja tarinaa enemmän niin puodinpitäjästä kuin Villa Marengistakin! Tervetuloa seuraamaan!!!

2 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Voi huokaus miten ihana ja inspiroiva aihe, mulla on kanssa kytenyt haave toteuttaa joku sisustukseen liittyvä kauppa minikoossa...jospa sitten joskus :) Tätä sun projektia seuraan innolla:D

Piipa kirjoitti...

Kiitos Mirja kommentistasi! :)
Minulla on myöskin kytenyt tämä ajatus mielessä todella pitkään ja ensi alkuun ajattelinkin toteuttaa jonkinlaisen roomboksin tai lyhdyn...mutta nälkä kasvoi syödessä ja puodin pitäjä vaatimalla vaati, että jossain voisi niitä jalkojansa työpäivän lopuksi hiukan lepuuttaa.

Talo on jo tilattu, jippii, nyt vain hirmuisesti malttia tähän pitkään odotukseen :)